Mit navn er Karoline Elena, jeg er 21 år gammel, studerende, blogger, fritidsmodel- og fotograf, og entusiast når det kommer til alt fashion, beauty, design, læring og lifestyle relateret.

Jeg har altid elsket at skrive, lige siden jeg kunne, så meget at mine lærere altid sagde til mine forældre, at jeg ville blive forfatter. På sin vis fik de vel ret, for her sidder jeg og skriver på min femte blog, som er det seneste resultat af min kærlighed til ord, som for alvor tog fat, da jeg fik min første logbog af min farfar tilbage i ’99.

Siden jeg var helt lille har jeg elsket at underholde, være aktiv, kreativ og lære nye ting.
Så intenst at mine forældre har dusinvis af hjemmevideoer hvor jeg bl.a. fremfører scener fra Løvernes Konge og laver mit eget OL (konkurrerende imod mig selv) i længdespring og løb. I 2003 gik jeg i gang med min første ”bog”, som jeg husker handlede om en forældreløs heks – heldigvis blev den aldrig udgivet.
Min kærlighed til at lære, og at udforske fremmede lande og kulturer kunne man tydeligt se i hvor meget tid jeg brugte på at slå ord op i leksikoner og ordbøger, samt at planlægge destinationer på vores verdens-atlas; som mine forældre efter sigende var lykkelige over, da min anden yndlingsbeskæftigelse åbenbart var at spille jeopardy med dem eller komme til skade når mine venner og jeg kørte om kap på alt vi kunne finde med hjul.

I takt med jeg blev ældre blev alle mine hobbyer mere seriøse, hvilket betød jeg havde en travl hverdag bestående af håndbold to gange om ugen, rytmisk gymnastik én gang om ugen og svømning hver weekend. Dertil var jeg engageret i skole-produktioner, film såvel som musicals, og selvfølgelig gik meget af min tid på at være social og en stræber i skolen.

Efter en voldsom skade måtte jeg vinke farvel til håndbold og rytmisk gymnastik. Den ekstra tid forstærkede kun min kærlighed til film, medier og kunst, og jeg begyndte både at filme og redigere småfilm, male, og designe mine egne hjemmesider. Hertil opdagede jeg online-blogs og besluttede mig for så småt at gøre mit skriveri digitalt. Jeg fandt mange forskellige blogs inspirerende, især de smukke med fashion/beauty/design-temaer, hvilket gav mig en hel ny forståelse for mit fritidsmodel-arbejde og min fotograf-hobby.

Efter 9. klasse startede jeg i gymnasiet hvor jeg tog dansk, tysk, engelsk på højniveau, og dertil fransk. Min interesse for andre kulturer voksede med hastige skridt, og efter gymnasiet begyndte jeg på studiet international virksomhedskommunikation og marketing (engelsk og fransk) på Syddansk Universitet, men skiftede det efter et år ud med ægyptologi på Københavns Universitet.

Og her er jeg så nu.

Stadig blogskrivende, og stadig med en passion for medier og andre kulturer.
Selvom den meget aktive hverdag er byttet ud med (så lidt som) tre gange løb om ugen, et job som lærervikar/pædagogmedhjælper i hverdagene og garderobepige på en bar i weekenden, en blog om mine interesser og en fremtid som jeg endnu ikke ved ligger indenfor hvilket felt; så kan jeg sige jeg stadig er den samme film- og medieelskende, art-sy, stædige, drømmende, ukuelige, fjollede stræber, som jeg altid har været; bare ældre.

Og vigtigst af alt; jeg ville ikke ændre det for noget. (-;